Vă invit să faceți alegerea sănătoasă și delicioasă pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră. Cu produsele noastre de înaltă calitate și atestate de către Ministerul Agriculturii, puteți fi siguri că ați făcut cea mai bună alegere pentru sănătatea și plăcerea dumneavoastră.
Nu mai așteptați! Comandați acum și experimentați gustul autentic al produselor noastre. Suntem convinși că veți fi încântați și veți reveni pentru mai mult!
- pastramă de porc afumată și coaptă cu migală,
- produs tradițional 100% natural, afumat cu lemn parfumat de cireș
pastramă din cărniță de porc, afumată cu lemn de cireș
Un produs ferm cu foarte puțină grăsime, condimentat din start cu usturoi, piper negru,cimbru, coriandru și foi de dafin, ținut bine, până la 12 zile la maturat, zvântat, afumat în 2 reprize și-apoi dat 1 ceas la cuptor până-n miez, Musiu Pastramă e un deliciu simpatic șiaromat
! Bucură-te de el în compania unui pahar de Saperavi ori Fetească Neagră și asigură-te că seaflă în mijlocul acțiunii, cu roșii cherry, brânzeturi maturate și nuci coapte
!! gustul sărat-echilibrat este dat de procesul natural de fabricare
!!! ingrediente: pulpă de porc fără os, sare, condimente
- slăninuță din cărniță de porc, afumată cu migală,ținută numai în condimente de prim rang
- produs tradițional 100% natural, afumat cu lemn parfumat de cireș
slăninuță de porc, afumată cu lemn de cireș
Fasonată și primenită bine cu condimente proaspăt măcinate, învârtită pe toate părțile timpde 7 zile, zvântată la răcoare, afumată la cald și apoi poșată în aburi vreme de un ceas, slăninuța aceasta face din gustul tradițional o delicatesă boemă
! servește-o în toată splendoarea, alături de o țuiculiță fină de gutui, un pahar de FeteascăNeagră și niscaiva rondele de ceapă stropite cu ulei de măsline și puțintică sare
!! gustul sărat-echilibrat este dat de procesul natural de fabricare
!!! ingrediente: slănină de porc, sare, condimente
- ceafă de porc afumată și coaptă cu migală,
- produs tradițional 100% natural, afumat cu lemn parfumat de cireș
ceafă de porc, afumată cu lemn de cireș
Fasonată, unsă cu toate condimentele proaspăt măcinate, ținută în baiț și învârtită timp de10 zile la temperatură joasă, legată cu sfoară și zvântată, afumată și coaptă, ceafa noastră burgheză e o delicatesă menită să facă bine jocurile în societate!
! servește-o elegant, alături de un ciocănel de afinată sau un pahar de Merlot, felii de pâinecu maia, unt sărat și frunze de salată
!! gustul sărat-echilibrat este dat de procesul natural de fabricare
!!! ingrediente: ceafă de porc, sare, condimente
- pastramă din piept de curcan, afumată și coaptă cu migală, apreciată de întreagafamilie
- produs artizanal 100% natural, afumat cu lemn parfumat de cireș
pastramă din piept de curcan, afumată cu lemn de cireș
Un produs artizanal de o finețe vestită care se poate plimba țanțoș la orice promenadă, din piept proaspăt de curcan ținut la rece cu condimente naturale, zvântat, afumat și copt cumigală, ambalat cu atenție și iubit pentru frăgezime și gust de către cei mici, adulți și bunici
! bucură-te de el feliat subțire în sandvișuri cu cremă de brânză și castraveți sau ardei, alăturide ochiuri moi, felii de avocado și pâine prăjită, ori, cu dulceață de ardei iute în companiaaromată a unui pahar de roze
!! gustul sărat-echilibrat este dat de procesul natural de fabricare
!!! ingrediente: piept de curcan, sare, condimente
- cotlet de porc afumat și copt cu migală
- produs artizanal 100% natural, afumat cu lemn parfumat de cireș
cotlet de porc, afumat cu lemn de cireș
Pe Boierul Cotlet îl ținem nici mai mult nici mai puțin de 10 zile la răcoare, în baiț condimentat, îl legăm cu sfoară și-l mai zvântăm apoi o zi-două, în poziția agățat. Apoi îldăm la afumat, în 2 rânduri, să fim siguri, și-l mai coacem un ceas, până-i bun de scos înlume.
! delectează-te cu el alături de o cremă de ardei copți, scrijele de cartofi cu telemea și usturoicopt și un pahar de Pinot Noir
!! gustul sărat-echilibrat este dat de procesul natural de fabricare
!!! ingrediente: cotlet de porc, sare, condimente
- scăricică de porc, afumată și coaptă cu migală- produs artizanal 100% natural, afumat cu lemn parfumat de cireș
scăricică de porc, afumată cu lemn de cireș
Urci un pic până la un gust de care te vei îndrăgosti iremediabil? Scăricica de Amor e nespusde gustoasă! O preparăm cu grijă și condimente alese, o ținem 5 zile în baiț răcoros, oafumăm până-n 8 ore și-o și coacem puțintel, până-I pătrund la suflet 72 de grade decăldurică.
! savureaz-o ca atare la un mic dejun copios sau gătește cu ea tot ce ți-e mai pe placul inimii.Va aroma drăgăstos orice bucate întâlnește-n cale, de-ai să te lingi pe degete
!! gustul sărat-echilibrat este dat de procesul natural de fabricare
!!! ingrediente: coaste de porc, sare, condimente
- ciolan de porc, afumat și ușurel și copt
- produs artizanal 100% natural, afumat cu lemn parfumat de cireș
ciolan de porc, afumat cu lemn de cireș
Boier Ciolănesco vine numai poftit și se ține bine printre delicatesuri și giuvaeruri culinare.Condimentăm o bucată frumoasă de rasol de porc, o ținem 14 zile în baiț răcoros, o zvântămși-apoi o afumăm în 2 ture, și-apoi o dăm la copt vreme de-un ceas-jumate.
! îl poți felia subțire ca să-mbogățească orice mâncăruri de soi sau poți găti cu el numeroase bucate demne de-un festin. Se dă în vânt după Cabernet așa că fă bine și pune și-un pic lagătit.
!! gustul sărat-echilibrat este dat de procesul natural de fabricare
!!! ingrediente: rasol de porc, sare, condimente
- cărniță de piept de pui afumat cu migală
- produs artizanal 100% natural, afumat cu lemn parfumat de cireș
piept de pui, afumat cu lemn de cireș
Ce alegere fină și numai bună să atragă aplauze de la mic la mare! Dama de Pui e odelicatesă ușoară, cu condimente naturale alese pe spânceană, care-i gata numai după ce se odihnește în baiț, se zvântă la răcoare, se afumă cu lemn aromat de cireș și se coace jumătate de ceas.
! minunată în sandvișuri delicioase cu unt și pâine cu maia, în salate proaspete sau salate cupaste, maioneză și crudități, în chec aperitiv ori multe alte bunătățuri ușurele și gata debucurat rapid pofticioșii
!! gustul sărat-echilibrat este dat de procesul natural de fabricare
!!! ingrediente: piept de pui, sare, condimente
- pulpe de pui, afumate cu migală
- produs artizanal 100% natural, afumat cu lemn parfumat de cireș
pulpe de pui, afumate cu lemn de cireș
Un produs simpatic-foc și ușurel, cu aroma foarte plăcută de la condimentele naturale proaspăt măcinate, care stă 5 zile în baiț, 2 la zvântat, se dă în 2 rânduri la afumat și încăjumătate de ceas la cuptor, până-i vine oricui să dea pofta jos din cui și să-i vină de hac
! servește-le alături de brânzeturi ușor maturate și semigrase, dulceață de ardei iute și felii depere cu miere sau presară fâșii subțiri peste supa-cremă preferată ori un piure de cartofidulci. O să-și facă de cap cu grație lângă un pahar de Busuioacă vinificată în sec.
!! gustul sărat-echilibrat este dat de procesul natural de fabricare
!!! ingrediente: pulpe de pui, sare, condimente
- piept de rață, preparat crud-uscat cu migală
- 100% natural, afumat cu lemn parfumat de cireș la temperatură joasă
piept de rață crud-uscat
Piept de rață preparat crud uscat făcut de maestrul nostru Marius Lungu după o rețetă reinterpretată, Moftul de Rață e o delicatesă apreciată de gurmanzi și de iubitorii de răsfăț, care stă în baiț 3 zile și apoi se afumă ușor la o temperatură de max. 12 grade și se usucă cu grijă timp de 21 de zile
! Alintă-te cu acest preparat alături de migdale coapte, brânzeturi maturate tari sau semitari,fructe uscate și bruschete cu ciupercuțe. Se asortează bine cu un pahar de Aligote sau Sauvignon Blanc.
!! gustul sărat-echilibrat este dat de procesul natural de fabricare
!!! ingrediente: piept de rață, sare, zahăr, condimente
- piept de rață, afumat cu migală
- 100% natural, afumat cu lemn parfumat de cireș
piept de rață afumat
Rățoiala Afumată e o delicatesă care merită savurată pe-ndelete, la fel cum e pregătită șicare se pune-n gură cu tot ce-i mai bun! După ce o condimentăm bine, o ținem 5 zile în baiț, o zvântăm, o afumăm cu grijă la o temperatură de max. 60 de grade și o coacem ușurel preț de jumătate de ceas.
! merge de minune alături de Fetească Regală și o poți pune în valoare alături de pâine crocantă cu zacuscă, măsline picante, brânzeturi maturate și clătite cu ciuperci
!! gustul sărat-echilibrat este dat de procesul natural de fabricare
!!! ingrediente: piept de rață, sare, condimente
- șuncă presată din piept de curcan- 100% natural, cu multă cărniță
șuncă presată din piept de curcan
Domnișorul cu Mărgele place mai ales copiiilor și domnițelor. Alegem cu grijă bucățele dinpiept de curcan, le amestecăm bine-bine cu usturoi și puține condimente proaspăt măcinate, adăugând gheață pentru a nu crește temperatura compoziției și-apoi dăm cărnița la fiert vreme de 4 ceasuri.
! delicatesă ideală în sandvișuri gustoase, la micul dejun sau în salate delicioase cu paste integrale și maioneză, ori crudități.
!! gustul deplin echilibrat este dat de procesul natural de fabricare cu multă cărniță
!!! ingrediente: piept de curcan, usturoi, sare, condimente, gheață
- șuncă presată din pulpă de porc, pregătită cu migală- 100% naturală, cu multă cărniță
șuncă presată din pulpă de porc
Nici nu-i de mirare că Mamzel Șuncuț are multă cărniță pe ea! Amestecăm bine bucățele din pulpă de porc, cu usturoi și condimente proaspăt măcinate, adăugând gheață pentru otemperatură prielnică și-apoi fierbem preparatul 4 ceasuri întregi până se face delicatesă.
! gustoasă-foc alături de ochiuri moi, în tartine cu unt și ardei gras, în salate, în pizza ori înbrioșe cu emmentaler și roșii cherry
!! gustul deplin echilibrat este dat de procesul natural de fabricare cu multă cărniță
!!! ingrediente: pulpă de porc, usturoi, sare, condimente, gheață
- mușchiuleț de porc afumat cu grijă în stilul Montana
- 100% natural, afumat cu lemn parfumat de cireș
mușchiuleț de porc afumat, stil Montana
Ispravnicul Mușchiuleț e o delicatesă din cea mai fină cărniță de porc, ținută 5 zile înmarinadă, la răcoare, să se îmbie în aroma condimentelor proaspăt măcinate. După ce sezvântă, o trecem de 2 ori prin ciclul de afumare iar apoi o coacem ușor jumătate de ceas.
! de mare ispravă gastronomică alături de un Pinot Noir, cu cartofi noi și un sos de smântânăcu hrean și muștar
!! gustul sărat- echilibrat este dat de procesul natural de fabricare
!!! ingrediente: mușchiuleț de porc, sare, condimente
- piept de porc afumat cu migală
- 100% natural, afumat cu lemn parfumat de cireșpiept de porc afumat
Delicios în cel mai înalt grad de ospăț, Amiral Porcesco își etalează faima în straturi nobile debunătate. Îl ținem aproape 10 zile în marinadă cu condimente măcinate fin, îl afumăm pânăprinde un roșu maroniu de excepție și-l coacem un ceas la 110 grade Celsius.
! fă-i cinste la început de aventură culinară, alături de un Cognac fin ori o țuică de cireșe,potrivește-l cu brânzeturi și legume proaspete, sau gătește cu el mâncăruri numai una și una
!! gustul sărat-echilibrat este dat de procesul natural de fabricare
!!! ingrediente: piept de porc, sare, condimente
- cârnați din cărniță de porc, afumați cu migală
- 100% naturali, afumați cu lemn parfumat de cireș
cârnați afumați din cărniță de porc
Făcuți cu tare multă grijă, cârnații încep de la bucăți mari de cărniță amestecate cucondimente, pe care le tocăm fin și le trecem prin sită, până devin o pastă aromată cu care umplem membrane de porc și le răsucim în șiraguri. Pe acestea le-agățăm pe bețe, lezvântăm, le afumăm cu fum cald și le pasteurizăm la abur, să te lingi pe degete, nu alta
!invită-i la dans în compania unei beri de tip Lager și-a unui muștar aromat și picănțel
!! gustul sărat-echilibrat este dat de procesul natural de fabricare
!!! ingrediente: pulpă de porc 70%, slănină de porc 30%, membrană naturală din mațe deporc, sare, usturoi, piper, coriandru, ienibahar
- cârnați din cărniță de porc și de vită, afumați cu migală
- 100% naturali, afumați cu lemn parfumat de cireș
cârnați picanți afumați din cărniță de porc și vită
Prieteni buni de ospăț și voie bună, Picanții din Porcuvita sunt făcuți numai din cărniță de ceamai bună calitate și condimente alese cu dragă inimă. După ce-i pregătim în siraguri ochioase, îi zvântăm, îi afumăm și-i pasteurizăm cu grijă mare la joaca dintre abur și fum.
! se veselesc nespus alături de bere de tip IPA, de muștar fin și pâine coaptă-n casă
!! gustul sărat-echilibrat este dat de procesul natural de fabricare
!!! ingrediente: pulpă de porc, slănină de porc, greabăn vită, membrană naturală din mațe de porc, sare, usturoi, condimente
- șirag de cârnăciori cu secărică, afumați
- 100% natural, afumat cu lemn parfumat de cireș
cârnăciori afumați din cărniță de porc și vită
Ginerică e un personaj gustos nevoie mare, mereu prezent în gura târgului și foarte apreciat pentru aroma naturală de secărică! Creat după rețeta proprie a maestrului Marius Lungu.
acest șirag sprințar de cârnăciori stă agățat în băț atât la zvântat cât și la afumat sau aburit (pasteurizat) și-abia așteaptă o ocazie specială să ajungă-n centrul atenției.
! primenește-l cu un guleraș de bere Tripel și trage-l de coadă lângă pepenași murați și sosuri cu hrean, ceapă caramelizată sau muștar tip Dijon.
!! gustul sărat-echilibrat este dat de procesul natural de fabricare
!!! ingrediente: pulpă de porc, slănină de porc, greabăn vită, membrană naturală din mațe de porc, sare, usturoi, condimente
coaste de porc în bunătate de marinadă
Înveselește-te cu aceste instrumente delicioase care-ți cântă cel mai cu foc la cuptor sau pegrătar, până te lingi pe degete pân’ la cot!
! savoare echilibrată, 100% naturală și talent de la tine
!! ingrediente: coaste de porc, sare, condimente
mici din cărniță de porc și vită
Îi faci tu mici, dar când când se-aștern pe cântat în mijlocul grătarului, ia să vezi cum se-adună toți prietenii împrejur și se răspândește o voie bună de se-aude până-n vecini
!! savoare echilibrată, 100% naturală și talent de la tine
!! ingrediente: cărniță de porc și de vită, sare, usturoi, condimente
cârnăciori proaspeți cu secărică
Gustoși din cale-afară, acești cârnăciori vor lupta până la capăt pentru supremația grătaruluiși nu se vor lăsa până nu vor cuceri toate farfuriile.
! savoare echilibrată, 100% natural și talent de la tine
!! ingrediente: pulpă de porc, slănină de porc, greabăn vită, membrană naturală din mațe deporc, sare, usturoi, condimente
cârnați proaspeți din cărniță de porc și vită
Nelipsiți de la ospețe și admirați pe deplin pentru selecția curajoasă de condimente, cârnațiiăștia țin și de foame și de urât și de cine-mai-face-unul-pe-din-două-cu-mine!
! savoare echilibrată, 100% naturală și talent de la tine.
!! ingrediente: pulpă de porc, slănină de porc, greabăn vită, membrană naturală din mațe deporc, sare, usturoi, condimente
cârnați proaspeți de porc
Simpatici nevoie-mare, acești cărnați au să-ți țină isonul la orice aventură culinară pui la cale în tigaie sau pe grătar. Unde mai pui că nici nu trebuie să stai la cheremul lor!
! savoare echilibrată, 100% naturală și talent de la tine
!! ingrediente: pulpă de porc 70%, slănină de porc 30%, membrană naturală din mațe de porc, sare, usturoi, piper, coriandru, ienibahar