Cu o experiență de peste 20 de ani pe post de Bucatăr-șef, Marius LUNGU, actualmente Administratorul firmei și Director de producție în același timp, a organizat de-a lungul celor peste 20 de ani mai multe evenimente, unde, de cele mai multe ori, la antreu se serveau preparate tradiționale. Nemulțumit de calitatea celor de pe piață, a început să producă în bucătărie preparatele afumate, și, cu trecerea anilor, căpătând experiență în această direcție, după o "ședință" de familie a hotărât să demareze această afacere.

În primii 3 ani am obținut o maturitate a produselor prin adaptarea proceselor de producție, reușind o combinație de bun gust între condimentație, textura cărnii și fumul din lemn de cireș, pe care l-am folosit în special ca și aromă dar ca și conservant natural alături de sare.

Director Vânzări

Paul Ioan

Director Comercial

Cristina Lungu

    Administrator ,      Director de Producție

Marius Lungu

Asociația Producătorilor Locali: "Produs în Iași"

Gault&Millau Romania este primul ghid gastronomic internațional ce își propune explorarea artei culinare locale și evaluarea calității, creativității și autenticității ei. 

Selecția producătorilor este foarte riguroasă, fiind făcută doar la recomandarea Chef-ilor restaurantelor punctate de acest prestigios ghid.

                     Din anul 2020, Fabrica de Fum este listată pe pagina Gault&Millau Romania, secțiunea PRODUCĂTORI. 

Asociația Producătorilor Locali: "Produs în Iași"

(link)

VEZI

 

VEZI