Cu o experiență de peste 20 de ani pe post de Bucatăr-șef, Marius LUNGU, actualmente Administratorul firmei și Director de producție în același timp, a organizat de-a lungul celor peste 20 de ani mai multe evenimente, unde, de cele mai multe ori, la antreu se serveau preparate tradiționale. Nemulțumit de calitatea celor de pe piață, a început să producă în bucătărie preparatele afumate, și, cu trecerea anilor, căpătând experiență în această direcție, după o "ședință" de familie a hotărât să demareze această afacere.
În primii 3 ani am obținut o maturitate a produselor prin adaptarea proceselor de producție, reușind o combinație de bun gust între condimentație, textura cărnii și fumul din lemn de cireș, pe care l-am folosit în special ca și aromă dar ca și conservant natural alături de sare.
Director Vânzări
Director Comercial
Administrator , Director de Producție
"Lucrăm după proceduri bine stabilite, mixurile de condimente sunt originale, marca Fabrica de Fum(sunt făcute la noi), se respectă cantitățile pentru ca gustul produsului să rămână același, totul se înregistrează într-un registru de producție si se realizează artizanal, nu industrial. Afumarea se face la lemn de cireș, celulă clasică, nu facem nici un compromis de la rețetă. Calitatea produselor este pe primul loc, facem o selecție continuă a materiei prime folosite."
Fabrica de fum este membru fondator al asociației "Produs în Iași", asociație fondată în anul 2020 pentru facilitarea accesului pe piața și promovarea producătorilor locali și a produselor lor.