Cotletul de porc a fost considerat întotdeauna o adevărată delicatesă pentru iubitorii de carne, însă când este baițat și afumat se poate spune că s-a transformat într-un preparat excelent, de neuitat, perfect pentru Sărbători. Este o adevărată încântare pentru ochi să vezi o astfel de specialitate, iar când o apropii de nas simți mirosul de fum natural și aroma mirodeniilor bunicii, care te fac să spui că ,,este o pastramă bună și gustoasă până la D-zeu!ˮ

       Dacă dorești să te răsfeți cu ceva gustos, alege cotletul de porc afumat de la Fabrica de Fum! Acest preparat este realizat din bucăți de carne fără grăsime, foarte bine alese, care sunt ținute în baiț cu mirodenii naturale și apoi afumate prin metoda clasică, tradițională, cu fum natural din lemn de cireș. Rezultatul este excelent – se obține o pastramă delicioasă, de culoare frumoasă, care nu este nici prea moale, dar nici prea uscată. Are un gust deosebit, de carne bine afumată, cu textura potrivită, foarte fină, fără grăsimi, dar cu aroma specifică de fum.

       Cotletul de porc afumat este un preparat delicios, perfect pentru a fi servit la micul dejun sau la o masă rapidă în timpul săptămânii. Alege acest preparat realizat de Fabrica de Fum, care face parte din categoria produselor sănătoase afumate tradițional! Îl poți servi feliat sub forma unui sandwich făcut chiar de mâna ta, o mâncare sănătoasă în loc de salam, parizer sau cârnați, și vei vedea că este mai sățios, mai gustos și mai sănătos decât acestea. Alături de el pe farfurie poți adăuga tot felul de legume proaspete – morcovi, ceapă, roșii, castraveți, gogoșari, usturoi, ardei capia și ardei grași – care îți oferă o adevărată armonie de vitamine, gusturi și arome. Cotletul de porc afumat este specific românesc, se poate servi la prânz sau la cină, în diferite rețete culinare pe bază de carne, cu pâine sau mămăliguță, cu garnitură de cartofi, ciuperci sau legume, cu ceapă, usturoi, hrean sau murături, dar și alături de alte preparate tradiționale din carne și afumături la rece.

       Cotletul de porc afumat este o specialitate gustoasă, care trebuie să facă parte din meniul tău variat de gusturi bune, de preparate sănătoase! Miroase grozav, arată foarte bine și are un plus de arome împrumutate de la mirodeniile tradiționale românești și de la fumul rezultat prin arderea lemnului de cireș. Este un preparat de excepție, savuros, perfect pentru cei care preferă carnea sănătoasă, preparată prin metoda tradițională românească.

 

 

Cotlet de porc afumat – O mâncare sănătoasă, afumată ca la bunici acasă!
Cotlet afumat Fabrica de fum - Mâncare sănătoasă
04 martie 2021
Fabrica de fum - Mâncare sănătoasă